Håndbold

Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole har gode traditioner med håndbold. Vores håndboldtrænere har mange års erfaring og man kan forvente en sjov, inspirerende og afvekslende træning, med fokus på udvikling af både den enkelte spiller og holdet.

Har du spillet meget i klub og har du lyst til at blive endnu bedre, har du på Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole store muligheder for at pleje og udvikle dit talent. Har du lyst til at prøve håndbold uden den store erfaring, er du også meget velkommen.

Vi spiller håndbold 3 x 2 timer om ugen - drenge og piger hver for sig. Vi har 2 drengehold og 2 pigehold med i JHF/DHF turneringsregi, og deltager desuden i elite cup og kreds cup, hvilket garanterer rigtig mange kampe i løbet af sæsonen. Både skolens 1. holds piger og 1. holds drenge er på 2. divisionsniveau, mens 2. holdene er med i A-rækken. I foråret deltager vi i efterskolernes Østjyske mesterskaber i håndbold, hvor vinderen går videre til DM for efterskoler.

Til træning arbejder vi naturligvis med både de tekniske og de taktiske sider af både angrebs- og forsvarsspillet. Der er også løbende opmærksomhed på og samtaler med den enkelte spiller omkring de mentale aspekter af håndboldspillet. Vi kan lide hurtigt og seværdig håndbold. Hjemmekampene på VGI er noget helt specielt, da der ofte er mange tilskuere i hallen og stemningen er fantastisk. Vi udbyder trænerkurser i løbet af sæsonen og der er mulighed for at erhverve sig dommerkort, hvis du er interesseret i det.

I Vivild er vi vilde med håndbold.

2018 Bang-Vester