Kom og løb med os ved Aarhus City Halvmarathon 2019

Sidste nyt omkring Aarhus City Halvmarathon

 
                                                                                                                                                        Vivild, juni 2019
 
Kære halvmaratondeltagere og tilskuere.
 
Her følger det sidste brev vedrørende halvmaraton i Århus 16. juni kl. 10.00. Vi er alle ved at være i topform herude i Vivild og glæder os til at være blandt de ca. 120 der skal løbe for VGI. Vedhæftet dette brev er et kort over startområdet, der viser hvor vi har vores basecamp på løbsdagen. Den store røde pil viser placeringen og kig efter beachflagene fra VGI– til dem der kender Århus er det i Rådhusparken. Vi er der fra kl. 9 og har t-shirts og startnumre til dem der endnu ikke har fået det – vi arbejder så vidt muligt på, at nuværende elever og deres forældre har trøje og startnumre inden løbsdagen, så det alene er jer uden daglig tilknytning til skolen der mangler. Muligvis bliver vores startnumre først færdigpakket torsdag aften, hvilket betyder at alle først kan sætte nummeret på t-shirten i Århus. Løbet bliver skudt i gang kl 10.00 – det tar’ lidt tid at komme på plads i startområdet, så kom i god tid. Ca. 9.30 vil vi gerne tage et fællesbillede af alle Vivild deltagere. Der er personale ved vores base camp under hele løbet, så tasker mm. kan I lade stå der
På www.aarhusmotion.dk findes alle informationer om løbet – rute, væskedepoter ”hotspots” til tilskuere, kort over målområdet osv. Hvis I har yderligere spørgsmål kan I skrive til peter_seiding@hotmail.com.  
Ellers er der bare tilbage at sige, VI GLÆDER OS HELT VILDT!!!!!
De bedste hilsner fra løbelærerne på VGI.

Se kort over startområdet og VGI´s basecamp - KLIK HER


-------------------------------------------------------------------



Kære nuværende forældre,
”gamle” forældre og tidligere VGI’ere!
 
Foråret trænger sig på, og det er nu, det måske længe ventede ønske om at gennemføre en halvmarathon skal indfries!! Traditionen tro har rigtig mange nuværende elever og personale planer om at løbe Aarhus City Halvmarathon søndag d. 16. juni kl. 10 (101 dag fra i dag:)). I lighed med de sidste par år vil vi rigtig gerne dele oplevelsen med nuværende forældre og tidligere elever og forældre. Sidste år blev gadebilledet prydet af godt 180 løbere i Vivildtrøjer – målet er endnu flere i år!

Vi har lavet et overskueligt træningsprogram for de resterende uger, som I kan finde nederst i denne info. Det er lavet til vores nuværende elever, så I skal bare se bort fra ruteangivelserne og hæfte jer ved det ugentlige antal kilometer som et pejlemærke. I træningsprogrammet er indlagt 2 fællesløbeaftener, hvor tanken er, at både forældre og tidligere forældre/elever indbydes til et sent eftermiddagsløb med efterfølgende aftensmad – det bliver 2 af de lange ture, som vi tænker kunne være gode at løbe sammen.

Vedrørende det praktiske. Den officielle pris for løbet er kr. 455,- + gebyr, men hvis I ønsker at løbe sammen med os, bliver prisen kr. 395,- I får desuden en Vivild Newline løbetrøje, som I forhåbentlig vil bære gennem Aarhus’ gader og I sparer tilmeldingsgebyret. Hvis I tilmelder jer direkte gennem Aarhus Motion er prisen efter 15. maj kr. 475,- + gebyr. Vi har gode forbindelser til arrangørerne og fået lovning på, at der er plads til os selvom de 16000 billetter bliver udsolgt. Da løbet tilsyneladende igen i år er voldsomt populært, bliver vi nødt til at arbejde med lidt kortere tidsfrister for tilmelding end sædvanligvis.

Derfor skal du/I tilmelde jer til peter_seiding@hotmail.com senest mandag d. 6. maj 2019, hvis du tænker at løbe et halvmarathon. I mailen skal du anføre navn, efternavn, alder, ca. løbstid (har betydning for hvor i startområdet du skal være) samt t-shirt str.
Med hensyn til betalingen skal beløbet (kr. 395,-) indsættes på kontonummer 9388 0000871443 samtidig med tilmeldingen. Det er vigtigt, at det tydeligt fremgår af indbetalingen hvilke/hvilken løber indbetalingen er fra, så vi kan stemme indbetalingen overens med tilmeldingen.

Vi håber, at rigtig mange har lyst til at flytte egne grænser og bakke op om en hyggelig og svedig dag i hjertet af Aarhus. Senere på foråret kommer et brev med detaljerne for løbsdagen.
 
De bedste løbehilsner fra personalet på VGI

------------

Se træningsprogram ved at klikke HER
 

2018 Bang-Vester